Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا -

قد بلند بودن باعث افزايش اطمينان و اعتماد به نفس کودک شما ميشود
قد يک کودک به وسيله ژنتيک و سهم تغذيه روزانه تعيين ميشود. بر طبق گفته سازمان سلامت کودکان، رشد کودک بعد از اولين سال زندگي او کند ميشود و به جهش هاي کوچک رشدي تقسيم ميشود. يک رژيم غذايي سالم و فعاليتها و تمرينهاي مشخص ميتواند به افزايش قد کودکان کمک نمايد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


زمانيکه کودک شما به دوره ي نوجواني ميرسد، بار ديگر نرخ رشد در دختران افزايش مييابد و به يک جهش عمده در دوره ي 8 تا 13 سالگي ميرسد. اين جهش رشد در پسران بين سن 10 تا 15 سالگي ميباشد. براي اطمينان از اينکه کودک شما به يک قد و وزن سالم دست مييابد، شما بايد عادات مشخصي از سبک زندگي را به او بياموزيد در حاليکه صبر و تحمل خود را تمرين ميکنيد. هر کودک با يک نرخ متفاوت رشد ميکند که اين رشد بعد از بلوغ متوقف ميشود.
افزايش قد کودکان چگونه امکان پذير است ؟
قد بلند بودن باعث افزايش اطمينان و اعتماد به نفس کودک شما ميشود. قد خوب همچنين به او کمک ميکند تا در ورزش هايي مانند بسکتبال مشارکت نمايد و از ديگران بهتر باشد. در آينده، در صورتيکه کودک شما قصد دنبال کردن رشته مدلينگ يا بازي در فيلم ها را داشته باشد، قد خوب قطعا به او کمک خواهد نمود. جدا از آن، داشتن قد بلند به او کمک خواهد نمود تا از مسائلي که کودکان کوتاه قد با آن روبرو هستند دور بماند. اجازه دهيد به شما بگوييم که کدام فعاليت ها و تمرين ها ميتوانند به افزايش قد کودک شما کمک نمايد.
ورزش ها و فعاليت هاي مفيد براي افزايش قد کودکان
ميله هاي بارفيکس مفيد براي افزايش قد کودکان
اين ميله ها در بسياري از زمين هاي بازي، پارک ها و باغ ها يافت ميشوند. آويزان شدن از اين ميله ها تمرين خوبي ميباشد و کودکان نيز از آن لذت ميبرند. کودک شما نبايد هنگام آويزان شدن از روي زمين حمايتي را دريافت کند و پاهايش بايد بالاتر از زمين باشد. اين ميله را ميتوان همچنين در خانه نصب نمود تا در صورتيکه شما نميتوانيد چنين ميله اي را در بيرون از خانه و در محله ي خود پيدا کنيد در منزل به رشد قد کودک خود کمک کنيد. اين فعاليت به راست و کشيده شدن ستون فقرات کمک ميکند. کودکان بايد هر روزه يک تا 10 دقيقه از اين ميله آويزان شوند و به تعداد زياد خود را از ميله بالا بکشند. کودک خود را تشويق نماييد که روزانه حداقل 10 بار تا چانه خود را از ميله بالا بکشند تا بهترين نتيجه حاصل شود.
افزايش قد کودکان با بسکتبال بازي کردن
بازي بسکتبال يک راه عالي براي افزايش قد کودک ميباشد. اين بازي شامل تعداد زيادي پرش بلند مي باشد. هنگامي که کودک شما به سوي سبد بالا پرش ميزند، کمر، پاها، دست ها کشيده ميشوند. اين ورزش به ستون فقرات کمک ميکند تا کشيده شوند. فرض کنيد که مدرسه کودک شما تيم بسکتبال ندارد و يا فرزند شما عضو آن نباشد، پس شما ميتوانيد در مورد ديگر مکان هاي شهر خود تحقيق کنيد و دريابيد که کجا اين ورزش انجام ميشود. اين ورزش به صورت روزانه بايد بين 45 دقيقه تا يک ساعت بازي شود. بسکتبال ورزشي است که کودکان ميتوانند از انجام آن با دوستان خود لذت ببرند. زياد بازي کردن بسکتبال در دوره نوجواني بهترين راه براي رسيدن به حداکثر رشد قد ميباشد.
ورزش هاي کششي مفيد براي افزايش قد
اين ورزش ها بهترين تمرين براي افزايش قد به صورت طبيعي ميباشد. تمرين هاي ساده ي کششي ميتواند باعث رشد حداقل 7,6 سانتي متري کودک شما شود. کشش براي گردش خون نيز مناسب مي باشد. ورزش يوگا نيز شامل اعمال کششي بسيار ميباشد؛ بنابراين ايده خوبي است که کودک خود را در کلاس يوگا ثبت نام کنيد. يک نمونه از تمرين کششي خوب تمرين کششي ديوار است. از کودک خود بخواهيد پشت به ديوار بايستد و روي انگشتان پاي خود بلند شود، سپس از او بخواهيد تا حد امکان دست هايش را بالا ببرد. تمرين خوب کششي ديگر اين است که از کودک خود بخواهيد که روي زمين بنشيند و پاهايش را دراز نمايد. سپس از او بخواهيد که مانند تصوير پايين کمر خود را خم کند و تلاش به گرفتن انگشتان پاي خود نمايد. اين تمرين، انعطاف پذيري مهره هاي کمر را افزايش و حالت ايستادن را ارتقا ميدهد.

بازي بسکتبال يک راه عالي براي افزايش قد کودک ميباشد
شنا ورزش مفيد براي افزايش قد
شنا يک تمرين کششي عالي براي ستون فقرات مي باشد که به کودک شما کمک ميکند قد بلند تر شود. وقتي قسمتي از بدن به حرکت در مي آيد، تمامي بدن کشيده ميشود. حرکت سينه به عنوان بهترين تمرين شنا براي افزايش قد محسوب مي شود. کودکاني که در نوجواني زياد شنا مي کنند نسبت به کودکاني که شنا نمي کنند بلندتر يافت مي شوند. شناکردن به کشيدگي ماهيچه ها در تمامي بدن کمک ميکند که هورمون رشد را آزاد ميکنند و باعث افزايش قد ميشوند. هرچند، اگر شما مي خواهيد کودک شما از طريق شنا بلندقدتر شود، منتظر به نتيجه رسيدن در يک شب نباشيد، براي رسيدن به بهترين نتايج، شناکردن منظم ضروري است.
رژيم غذايي براي افزايش قد
مقدار زيادي کلسيم، مواد معدني، ويتامين ها و پروتئين ها را در رژيم غذايي کودک خود بگنجانيد. مواد متعادل و مغذي را به کودک خود بخورانيد.رشد کند به دليل تغذيه نامناسب ميتواند منجر به قد کوتاه شود. پروتئين ها اجزاي سازنده ي بدن ما هستند. آنها به توسعه ي سلولي کمک ميکنند. غذاي داراي پروتئين غني مانند ماهي، تخم مرغ، شير، لپه ها و غيره را در رژيم غذاي کودک خود قرار دهيد چون پروتئين ها عناصر ضروري ارتقا قد و رشد هستند. ديگر غذاهاي افزايش دهنده ي قد شامل: دانه هاي سويا، مرغ، ماهي، تخم مرغ، ميوه ها، سبزيجات، جوهاي صحرائي و محصولات لبني ميشود.
خصوصيات ارثي و ژنها نقش مهمي در قد و رشد کودک ايفا مي کنند. والدين بلند قد، کودکان بلند قد خواهند داشت. تغذيه خوب و سبک زندگي سالم براي توسعه ي مناسب بدن کودک اهميت دارند. استراحت و خواب کافي ضروري است. به کودکان بايد حالت ايستادن درست آموخته شود.دوچرخه سواري نيز تمريني است که قد را افزايش ميدهد چون رکاب زدن ميتواند در واقع استخوان هاي پا را کشيده نمايد. هر کودک با سرعت مشخص و مربوط به خود رشد ميکند، بنابراين در اين زمينه احساس نگراني و استرس نداشته باشيد.
نکات مفيد براي افزايش قد کودکان
عصرها کودک خود را زود در رختخواب قرار دهيد. بر طبق سازمان سلامت کودکان، کودکان نيازمند 10 تا 12 ساعت خواب در شب مي باشند. جسم کودک شما نمي تواند بدون خواب کافي به طور مناسب رشد نمايد. افزايش زمان خواب حتي براي يک ساعت زودتر در هر شب کمک خواهد نمود تا از استراحت در چرخه ي رشد کودک شما اطمينان حاصل شود.
کودک خود را با مقدار زيادي از غذاهاي داراي پروتئين زياد مانند ماهي و گوشت بدون چربي تغذيه نماييد. بر طبق يک مطالعه ي منتشر شده در يک مجله ي تغذيه، کودکاني که رژيم غذايي با پروتئين بالا را ادامه ميدهند، يک افزايش قابل توجه در قد را نسبت به کودکاني نشان ميدهند که محدود به يک رژيم کم پروتئين ميباشند.
براي کودک خود فعاليت هاي تمريني روزانه مانند دوچرخه سواري، پياده روي يا ورزش هاي خارج از خانه را فراهم آوريد تا رشد کودک شما را در يک ميزان پيوسته و مبارزه با چاقي نگه دارد. بر اساس نظر سازمان سلامت کودکان، اين فعاليت ها کودک شما را تشويق به ادامه ي حرکت به جاي نشستن در مقابل تلويزيون و بازي هاي ويدئويي خواهد نمود.
از وجود مقدار مناسبي از کلسيم، آهن و ويتامين A در برنامه ي غذايي روزانه ي کودک خود اطمينان حاصل کنيد. بر طبق مجله ي تغذيه، هرچند نتايج تحقيقاتي مخالف با استفاده ي اين مواد مغذي به تنهايي مي باشند، اما ترکيب آنها با پروتئين به نفع رشد کودک شما ميباشد به جاي آنکه مانع آن شود.
به طور منظم به پزشک مراجعه کنيد تا قد و وزن کودک شما را چک نمايند. زوديافتن رشد متوقف شده به پزشک کودک شما کمک ميکند تا همه ي شرايط پزشکي ضروري را تعيين کند که نيازمند درمان فوري ميباشد.
منبع: niniban.com


منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۵۸۲۶۵۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۵ هزار کودک خیابانی در تهران

آفتاب‌‌نیوز :

سید علی کاظمی درباره کاهش آسیب‌ها برای کودکان خیابانی یا در موقعیت خیابان گفت: این کودکان شرایط متنوع و مختلفی دارند و طبق برنامه‌ریزی دادستانی تهران یک طرح در سه ماهه پایانی سال برای این کودکان اجرا شد.

وی ادامه داد: ابتدا کودکان کار و خیابان سرشماری شدند؛ البته هیچگاه نمیتوان ادعا کرد که آمار دقیقی از تعداد کودکان خیابانی وجود دارد و در هیچ کشوری هم اطلاعات کاملی در این زمینه نیست اما مطابق سرشماری که انجام شد و این آمار توسط سرشماری شهرداری اعلام و چشم‌اندازی در این خصوص ارائه شد و بعد از اینکه به مرحله اجرای طرح وارد شدیم، آمارها حاکی از صحت اطلاعات سرشماری بود.

کاظمی اضافه کرد: طرح شناسایی و ساماندهی کودکان کار و خیابان ابتدا با چهار ون آغاز شد و اکنون به ۲۲ ون افزایش یافته است. در این زمینه طرح آزمایشی اجرا شد و پس از آن طرح عملیاتی کلید خورد که در نتیجه آن تا پایان سال گذشته حدود هزار کودک شناسایی و مورد حمایت قرار گرفتند.

معاون وزیر دادگستری با تاکید بر رویکرد خانواده محوری در حمایت از کودکان کار و خیابان افزود: فرآیندهای حمایت از این کودکان دارای پیچیدگی‌های بسیاری است؛ فرایندها شناسایی و اقدامات اجرایی انجام شده است و در سال جاری دستورالعمل جامع تدوین خواهد شد و در قالب رهنمود ملی منتشر می‌شود.

معاون وزیر دادگستری درباره اجرای طرح‌های حمایتی برای کودکان بازمانده از تحصیل این موضوع را از اولویت‌های مرجع ملی حقوق کودک در سال جاری برشمرد و افزود: آنچه در طرح ساماندهی و حمایت از کودکان کار و خیابان دریافتیم این بود که اگر این کودکان در مدارس باشند هیچگاه گرفتار خیابان نخواهند شد؛ بنابراین با خانواده کودکان ارتباط برقرار کردیم و ضرورت ادامه تحصیل کودکان را مورد تاکید قرار دادیم.

کاظمی ادامه داد: برآوردهای اولیه این بود که کودکان به دلیل فقر در خیابان هستند اما با بررسی‌های بیشتر و دقیق‌تر دریافتیم که علت حضور کودکان به‌ویژه اتباع این است که چون مدرسه نمی‌روند خانواده با وجود توانایی در تامین هزینه‌های کودک اما ترجیح می‌دهد که او بیکار نباشد و کار کند در صورتی که اگر در مدرسه باشند موضوع کودکان کارو خیابان هم حل خواهد شد.

دبیر مرجع ملی کنوانسیون حقوق کودک افزود: سعی داریم تا با حمایت از کودکان بازمانده از تحصیل، عدالت اجتماعی و بازماندگی از تحصیل را کم کنیم و در این زمینه شاخص‌های جدیدی تدوین شده است و همکاری خوبی با وزارت آموزش و پرورش انجام دادیم و باید برنامه‌ها و سیاستگذاری ها به‌گونه‌ای باشد که کودکی در ساعات آموزش در خیابان یا منزل نباشد.

وی اضافه کرد: بررسی موضوع کودکان بی‌هویت، ساماندهی فرایندهای اجرایی و بودجه‌ریزی حقوق کودکان، پیگیری مطالعات حقوق کودک، نقش تغییرات اقلیمی و تاثیر بر حقوق و رفاه کودک، علت طرد کودکان و سقط جنین از جمله موضوعاتی است که در سال ۱۴۰۳ به عنوان اولویت‌های مرجع ملی حقوق کودک در دست بررسی قرار دارد تا راهکارهای حل برای برخورد با مشکلات کودکان در این حوزه‌ها را شناسایی کنیم و ورود جدی داشته باشیم همچنین برنامه جامع استان‌ها در زمینه حقوق کودک تدوین خواهد شد و در کنار موارد یادشده اصلاح قوانین و مقررات مربوط به کودکان و نوجوانان را در دستور کار داریم تا به قانون جامع برای احقاق حقوق کودکان دست یابیم.

معاون وزیر دادگستری با اشاره به اصلاح قوانین و مقررات حوزه کودکان و نوجوانان افزود: سال گذشته آیین‌نامه اجرایی قانون حمایت از کودکان بی‌سرپرست و بدسرپرست ۲۰ فروردین ۱۴۰۳ به تصویب هیأت دولت رسید و شیوه‌نامه آن مشتمل بر ۷۵ ماده تدوین و ابلاغ شد و نتیجه این اقدامات اصلاح و تسهیل فرایند فرزندخواندگی بود و در استان‌هایی که این طرح اجرایی شد، از جمله در تهران و مشهد با وضعیت بسیار خوبی روبرو شدیم.

کاظمی با اشاره به نتایج مطلوب مشارکت خانواده‌ها در نگهداری از کودکان بی‌سرپرست و بدسرپرست گفت: در شیرخوارگاه حضرت علی اصغر(ع) در مشهد، پایان سال گذشته کودکی نبود همچنین در شیرخوارگاه حضرت رقیه(س) تهران نیز همه کودکان به فرزندخواندگی رفته بودند. در شیرخوارگاه حضرت شبیر و حضرت آمنه(س) نیز تعداد کودکان به طور قابل ملاحظه‌ای کاسته شد.

دبیر مرجع ملی کنوانسیون حقوق کودک درباره اقدامات اجرایی برای کودکان بدسرپرست و بی‌سرپرست به راه‌اندازی مجتمع‌های شوق زندگی اشاره کرد و گفت: این مجتمع‌ها به واقع چند منظوره هستند و همه خدمات مورد نیاز برای کودکان بدسرپرست و بی‌سرپرست را ارائه می‌دهد.

کاظمی با اشاره به تجربه و ابتکار خوب دادگستری استان خراسان رضوی در راه‌اندازی مجتمع شوق زندگی از اجرای مرحله دوم این طرح در مشهد خبر داد و افزود: بهترین تقدیر از این اقدام ابتکاری، گسترش و ترویج آن بود که با همکاری قوه قضاییه و دولت، این مجتمع‌ها اکنون در ۶ استان راه‌اندازی شده است و در دیگر استان‌ها نیز در حال شکل‌گیری است.

وی اضافه کرد: اکنون در شیرخوارگاه حضرت آمنه(س) یک مجتمع ویژه شوق زندگی برای کودکان بدسرپرست و بی‌سرپرست ایجاد شده است و با راه‌اندازی این مجتمع، زمان واگذاری این کودکان به خانواده‌های متقاضی از حدود ۲۹۰ روز به ۶۰ روز کاهش یافته است ضمن اینکه اطلاعات و پرونده‌های مربوط به همه کودکان مرتب شده و با همکاری قاضی مستقر در این مجتمع و مددکاران، اقدامات موثری برای کودکان انجام شده است.

دبیر مرجع ملی حقوق کودک، مجتمع‌های شوق زندگی را ایستگاههایی با ارائه خدمات چند منظوره برای کودکان بدسرپرست و بی‌سرپرست برشمرد و ابراز امیدواری کرد که این مجتمع‌ها در همه استان‌ها راه‌اندازی شود.

دبیر مرجع ملی کنوانسیون حقوق کودک به تهیه پیش‌نویس اصلاحی برای قانون حمایت از اطفال و نوجوانان با رویکرد حمایت از کودکان در فضای مجازی و ارتباط با رسانه‌ها گفت: این پیش‌نویس سال قبل تهیه شد و البته هنوز نیاز به بررسی دارد و در سال جاری به دولت تقدیم خواهد شد.

دبیر مرجع ملی کنوانسیون حقوق کودک با اشاره به پیگیری لایحه پلیس اطفال گفت: بررسی این لایحه اکنون در کمیسیون حقوقی قضایی به اتمام رسیده و امیدواریم امسال در مجلس شورای اسلامی به تصویب برسد زیرا تشکیل پلیس اطفال در کشور یک ضرورت است.

کاظمی از تشکیل کمیته آمار حقوق کودک با مصوبه شورای آمار خبر داد و در این باره گفت: آمار مربوط به کودکان در وزارتخانه‌های محوری و مهم از جمله وزارت آموزش و پرورش، وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی، سازمان بهزیستی کشور ساماندهی شده است.

معاون وزیر دادگستری با اشاره به انبوه شاخص‌ها در زمینه اطفال و نوجوانان بر لزوم ساماندهی این شاخص‌ها تاکید کرد و افزود: پس از تدوین شاخص‌ها هرگونه تصمیم‌گیری و برنامه‌ریزی در زمینه حقوق کودکان و نوجوانان مبتنی بر داده‌های آماری انجام می‌شود.

دبیر مرجع ملی حقوق کودک اظهار داشت: یکی از سختی‌ها در این زمینه وجود ازدیاد و تنوع و تعدد شاخص‌ها است اما با ساماندهی و تعیین شاخص‌ها، نظام پایش و ارزیابی حقوق کودک از سال جاری در کشور اجرایی می‌شود.

وی با اشاره به طراحی سامانه حقوق کودک مرجع ملی اظهار داشت: بارگذاری اطلاعات حقوق کودک در این سامانه در حال انجام است و امسال دسترسی عموم به اطلاعات این سامانه فراهم خواهد شد.

کاظمی اضافه کرد: اطلاعات مربوط به اقدامات حقوق کودکی، قوانین و مقررات حوزه کودکان و نوجوانان، برگزاری نشست‌ها و فعالیت‌ها، اقدامات استانی و به‌طور کلی وضعیت کودکان در این سامانه قرار داده می‌شود.

معاون وزیر دادگستری با اشاره به کنوانسیون سازمان همکاری‌های اسلامی در مورد حقوق کودک، افزود: پیش‌نویس این کنوانسیون سال گذشته توسط سازمان همکاری‌های کشورهای اسلامی تهیه شد و اصلاحیه مدنظر خود را با همکاری اساتید حوزه و دانشگاه اعلام کردیم و امیدواریم امسال به نتیجه برسد و با عنوان «سند جده» تصویب خواهد شد.

وی یادآور شد: این سند سال ۲۰۰۵ با عنوان میثاق حقوق کودک در اسلام تهیه شده بود اما اکنون با عنوان کنوانسیون کشورهای عضو سازمان همکاری‌های اسلامی در دست تهیه است که در آن همه مقررات حقوق کودک تجمیع شده است.

کاظمی افزود: سال گذشته گزارش ملی جمهوری اسلامی ایران( گزارش پنجم و ششم) به کنوانسیون حقوق کودک سازمان ملل متحد ارائه شد و به تکلیف قانونی خود عمل کردیم.

وی، هماهنگ سازی دستگاه‌ها در موضوعات مرتبط با حقوق کودک را از جمله وظایف مرجع ملی حقوق کودک برشمرد و در این باره اظهار داشت: پنج جلسه شورای هماهنگی مرجع ملی حقوق کودک و حدود ۵۲ جلسه کارگروه‌های شورا نیز برگزار شد و در کنار آن با توجه به نیاز به سیاستگذاری دقیق و ارتباط با کنشگران، ۶ کارگاه نظام حمایت از کودکان و نوجوانان با رویکرد هم‌اندیشی، چالش‌ها و راهکارها در حوزه‌های مختلف مروبط به حقوق کودکان از جمله بازماندگان تحصیل، کودکان کار و خیابان و کودکان اتباع و کودکان بدسرپرست و بی‌سرپرست برگزار شد.

منبع: خبرگزاری ایرنا

دیگر خبرها

  • حس خوب حمایت
  • سخنگوی یونیسف: گورستان‌هایی در غزه دیدم که مملوء از کودک بود
  • اعضای شورای سیاستگذاری جشنواره فیلم کودک معرفی شدند
  • ۵ هزار کودک خیابانی در تهران
  • بهداشت حرفه ‌ای عمر مفید کارگران را افزایش می‌دهد
  • درمان رایگان کودکان زیر ۷ سال در بیمارستان مفید
  • حذف «پول» از درمان زیر ۷ ساله‌ها
  • علت پرحرفی کودکان؛ چطور رفتار کنیم؟
  • شرایط اخذ ویزای دبی برای کودکان
  • باید و نباید‌های تعامل با کودکان چاق